duminică, 29 martie 2009

Stapanul Nuielelor

Lights, Camera, Action !

la mosia stapanului nuielelor, portile castelului se deschid. ..
cele 18 turnulete apar mandre in zare (ce moment!..)


in curtea castelului, chiar el, Stapanul Nuielelor sta asezat si face vraji cu nuielele sale fermecate.

Stapanul - Californiooo vino mai repede in coa' lua-mi-ai artrita ! (stapanul nuielelor e batran si are artrita)
California - ce s-a intamplat?
Stapanul - cheama-i mai repede la mine pe deividbecam si pe batman, ca tre sa vorbesc cu ei ceva. iar tu, ia in spate produsele maiestriei mele, iesi pe strada si striga cuvintele magice care ne aduc bani !
California - deividbecameee, batmaneee, veniti mai repede in coa afara fir-ar pielea voastra a dreacu, ca va cheama asta batranu'


apoi, lua in spate "produsele maiestriei" stapanului si incepu sa strige pe strada cuvintele magice: "matura maturaaaa!!"

deividbecam si batman vin intr-un suflet.

Stapanul - ba, auziti aici la mine, mergeti la ma-ta mare in gradina, si imi aduceti un manunchi de nuiele d-alea fermecate din alunul ei . haideti ma, mai repede ati auzit, ca am o comanda de cosuri de sus, si tre sa iasa perfect!
Deividbecam - da stapane ! hai ma
Batman - dooohhhh (bale) nino nino! pipiii.. nino ninooo...pipi in papuci !!! (da, batman e retardat, nu stiu daca v-ati dat seama)


se urca ei in Loganul lor fermecat, (si zic fermecat pentru ca avea motor de 1,8 in 16 valve, iar asa ceva pe Logan numai in povesti gasesti) si pornira in viteza catre castelul lu' aia batrana.
mergand ei pe strada lina... (nu stateau in trafic, am zis ca daca masina era din povesti, sa fie si traficul din povesti)
deividbecam se gandeste sa aiba o discutie mai profunda cu fratele sau, batman
Deividbecam - hei , batman, stiu ca noi nu prea am vorbit in ultima vreme, dar sunt cam ocupat cu afacerile familiei, iar tu esti ocupat... (batman isi miroase adidasul) .. sa iti mirosi adidasii... este important ca noi sa vorbim lucruri serioase, intelegi, trebuie sa fim uniti, viata este o cursa, un pariu, trebuie intotdeauna sa iei decizia potrivita, sa traiesti clipa, sa stii care iti sunt prioritatile si sa joci cartea castigatoare, pentru asta ai nevoie de sprijinul celor din jur, intelegi?


Batman - am tricou portocaliu ninoo ninoo (bale) hahaha tu mananci arici !! (se da cu capul de bord)
Deividbecam - oh, Doamne ...


ajung in fata castelului lu aia batrana, coboara din masina si incep sa mearga prin curtea infricosatoare cu buruieni mai inalte ca omul. multe lucruri bizare se intampla aici, toata lumea stie asta, ei sunt speriati, chiar si batman s-a oprit din a-si mesteca gulerul de la tricou si se uita atent in jur.
dar iata ! in fata lor, isi facu aparitia o gogomarlita ! si.... o curcufutita!! sunt terminati! nimeni nu s-a intalnit cu o gogomarlita si o curcufutita in acelasi timp! teama ii loveste in fata ... gogomarlita si curcufutita o iau la fuga spre ei !!!



... PUBLICITATE...
acum ! totul despre clatitele cu prune verzi, sarmalele cu ciocolata, gasca umpluta cu coacaze, cozonacul cu mazare si multe altele in cartea "cele 102 retete minune ale Capitanului Tommy" o gasiti la toate magazinele de piese auto!
.......................................................................



gogomarlita si curcufutita fug umar la umar spre ei, teroarea ii inconjoara, batman da sa scoata sabia... dar, ce crezi, a uitat-o in portbagajul de la logan, ii vine in minte ce i-a spus deividbecam cand au coborat din masina " nu uita sabiile, prostu' familiei !!"

fiarele au ajuns chiar in fata lor ! (slow motion) ii mai despart cativa centimetri.. cand... fleosc! deividbecam le striveste cu gheata. da, pai gogomarlita si curcufutita sunt de marimea unor gandaci.

ajung la alun..
Deividbecam - hai, ia astea mai repede si hai sa plecam de aici !


se urca in masina si se intorc la castel.

Deividbecam - uite, ti-am adus nuielele de alun!Stapanul: ce nuiele ma?
Deividbecam - .. de alun bre, cum ce nuiele..
Stapanul - pai nu v-am zis ma sa imi luati de trestie?!! voi vreti sa va incing?
Deividbecam - ce trestie?! ai zis de alun.. alun ! aluun
Stapanul - a, da? poate am gresit ba ca sunt batran, voi de ce nu m-ati corectat?!!


.. si, ce credeti, i-a incins cu nuielele. si le manuia foarte bine, i-a cocosat pe amandoi.
cred ca de-aia i se spune stapanul nuielelor ...


THE END

Niciun comentariu: