duminică, 22 februarie 2009

The Weasel of Ho'z


a fost odata, ca niciodata, pe vremea cand zanele erau bulimice,si isi bagau silicon in tate, buci si buze,
era un taram minunat, facut cu totul si cu totul din beton si borduri care se schimbau in fiecare primavara.... vara, iarna si toamna, cu caini care merg liberi pe strada, cu trafic bara la bara, cu nameti de gunoi... ce sa mai.. cum numai in povesti gasesti.
in acest taram minunat traia si dorotel, un cavaler neinfricat.. care, impreuna cu gasca lui de cavaleri.. tot neinfricati ca si el, slujeau comunitatea in care traiau cu mandrie, curaj, si comportament imaculat
"hei dorotel, vii dupa ore pe pasarela care trece pe deasupra autostrazii sa aruncam cu bolovani pe masinile care trec pe dedesupt?
dorotel: neh.. nu cred ... sunt prea beat "
...acum intelegeti ce vreau sa zic?

intr-o seara, cand venea dorotel beat muci, intra in scara de bloc, cheama liftul si dintr-o data aparu zana..... o zana si ii zise:
zana:- buna dorotel ! ce faci?

dorotel - buna, uite ma pis pe mine.. defapt m-am pisat deja ! ma duc acasa.

zana - am inteles. uite cavaler neinfricat , tu, impreuna cu grupul tau de cavaleri serviti comunitatii cu curaj si onoare.. si cred ca a venit timpul sa fiti rasplatiti. spune-mi te rog.. ce vrei tu mai mult si mai mult?

dorotel - vreau o pereche de sireturi galbene, ca am o pereche de adidasi galbeni, dar nu am sireturi la ei

zana - in regula, si cavalerii tai ce vor?

dorotel - pai parpandel vrea niste casti triple pentru mp3 player (pentru ca s-a nascut cu trei urechi), iar jeanclodvandam vrea un tricou auriu cu de puta madre 69 ... niciuna din astea nu se gaseste, si suntem foarte suparati.

zana - ba toate trei se gasesc ! tot ce tre sa faceti este sa mergeti in ho'z, si sa cautati nevastuica din ho'z . are puteri magice... trage vanturi, dar nu orice vanturi.. cand le trage, scoate pe fund tot ce va doriti !

dorotel- daaa? !

zana - daa ! tot ce tre sa faceti ca sa ajungeti in ho'z este sa traversati...(muzica ciudata ) desertul pieirii...

dorotel - si unde e asta?

zana - in spatele blocului vostru

dorotel - nu te cred !!
da repede fuga, deschide usa din spate si.... ce sa vezi .. un desert mare cat vezi cu ochii.. nisip soare arzator..

dorotel - nu se poate , traiesc aici de cand m-am nascut, si nu stiam ca e un desert in spatele blocului in care stau !

zana - niciodata sa nu subestimezi puterea primarului care este... in functie. (dispare)

dorotel da fuga pana la telefon (ca il pierduse pe strada de beat ce era) si ii suna pe parpandel si pe jeanclodvandam sa le zica.
"ba n-o sa credeti ce am vazut acum !"
ba o sa credem .. o zana care ti-a zis ca e o nevastuica in ho'z care se baseste chestii?
da! maine plecam intr-acolo ati auzit?
ok"

a doua zi, de dimineata, la 13:30, cei trei .. n-are rost sa le mai zicem "cavaleri" ca v-ati dat seama ca erau niste pierde-vara au plecat prin (muzica ciudata) desertul pieirii.
drumul era greu, proviziile (cate o shaorma si un prigat la 1.5 l ) le-au terminat in primele 20 de minute ... soare arzator, nisipul zbura peste tot, le intra in ochi.. cald, soare... din nou soare... mult soare... soare.. inca niste soare.. (fast forward)
dupa trei zile, istoviti, flamanzi, insetati... de-abia mai vedeau la 10 m in fata..

jeanclodvandam spuse : bai, eu zic sa renuntam, al dreacu primarul asta ca nu a bagat tramvai pe aici !

parpandel: NU ! nu trebuie sa ne dam batuti ! vrei tricoul ala auriu cu de puta madre 69 care nu se gaseste in piata, asa-i? si tu, dorotel, vrei sireturile alea galbene , nu-i asa? atunci nu trebuie sa ne dam batuti! trebuie sa avem incredere in idealurile noastre, sa le TRAIM !

dorotel: asa este! si pentru asta, ca sa nu ne mai chinuim prin desertul asta idiot, am sa imi lovesc conversii mei rosii, si ne vom teleporta in Ho'z...
(liniste, sunet de greieri)

jeanclodvandam: stai asa... noi ne chinuim de trei zile aici, iar tu, dobitocule, ai niste bascheti pe care daca ii lovesti unul de altul...si te duc unde vrei tu?

dorotel: .... da...
(au sarit pe el si l-au batut)
apoi, dorotel, tinandu-se de nasul sau proaspat spart si de ficat, isi lovi conversii si toti trei se teleportara spre Ho'z
.. intre timp, la casa nevastuicii, al carui nume nu il stim...
.. usa se deschise, nevastuica lua ziarul (gazeta de miercuri, bineinteles, doar era sambata dimineata) si vru sa se intoarca in casa, cand, cei trei pierde-vara au aparut in fata lui.
"salut nevastuica" ( bata in cap, intuneric)

dorotel: na ba idiotilor, ati zis sa nu stam la discutii cu el.. acuma stam si asteptam de o ora sa se trezeasca....

dar .. iata ca nevastuica incepe sa se miste, se trezeste.
nevastuica: bah ce vreti de la mine... nu am nimic, nu am bunuri de valoare, cautati cat vreti"

dorotel : stim ba ca nu ai bunuri de valoare, le tii in matzul gros.. stim tot despre tine, asa ca hai, ca sa nu mai stam mult pe capul tau, bese repede niste sireturi galbene, niste casti triple si un tricou auriu cu de puta madre 69, marimea L.

nevastuica: stati asa, voi ati venit la mine pentru atat?!

jeanclodvandam: da...
(ceilalti il aproba)

nevastuica: pai ma... voi nu veti fi niciodata fericiti daca vreti bunuri materiale, daca vreti obiecte... v-ati gandit vreodata, la omul bolnav, care ar da orice sa fie sanatos, sa poata sa se ridice dintr-o data si sa mearga ca inainte.. sau la omul care este pe moarte si si-ar da toata viata pentru inca o ora...? sau la cel care este parasit, coplesit de greutati si lasat singur in fata lor de cei apropiati? ... implinirea este cea mai de pret valoare, baieti.. atunci cand veti intelege asta, veti sti exact ce sa cereti"

dorotel: ok, omule.. da-ne un Ferrari si gata.. (in soapta): frate ce morala are babalacul asta...

nevastuica: OK. paaartz! gata
parpandel: multumim! hai pa !
si au plecat.

Un comentariu:

Ana Mady spunea...

Hahahaha!!!!!!!! (bine,n-am ras in hohote,da' am zambit ca proasta in fata monitorului)...